Presse omtale

Vi kontakter aldrig selv pressen med nyheder, selvom der er masser at fortælle om os.

Men dels så har vi ikke et personligt behov for at være "på"  og eksponeret uafbrudt, og dels så bryder os ikke om at rende journalisterne på dørene.

De henvender sig selv, når her sker noget, de gerne vil skrive om.

Indtil videre er det blevet til til nogle meget fine artikler og et enkelt TV-indslag.

1000 Tak for det.

Ugebladet Søndag, uge 47/2016

Stort 3siders portræt med verdens eneste woven heart artist, billedkunstner, illustrator, forfatter, mm. Lisbet Lærke, en artikel i serien "Med hjertet forrest."

Avisartikel i Frederiksborg Amts Avis d. 11.dec 2015.

Fin stor artikel i den trykte avis fra Julehjertemuseet / Kulturhulen, hvor der dels blev vist woven heart art frem og fortalt om, at Lisbet Lærke har udviklet 6-7 nye naturalistiske illustrationsstreger i 2015. En af hendes "Tisvilde-tegninger" var også med i artiklen. Ilustrationen blev også optrykt som postkort.

Artikel i Berlingske Medier "Når julehjerter bliver kunst" fra  Julehjertemuseet i  Kulturhulen i Tisvildeleje i december 2015.


Under et interview til Berlingskes livsstilstillæg "Juletid" blev der også produceret en lille

instruktionsfilm. Det var Lisbet Lærke, der havde designet årets flettede julehjerte til Berlingske Tidende. Det var også hende, der havde skrevet manuskriptet til og instruerede i den lille video, der handlede om, hvordan man laver et helt almindeligt flettet hjerte på begynderniveau.Videoen er senere blevet fjernet fra Berlingskes hjemmeside. 

TV2/Lorry på besøg i Julehjertemuseet i Kulturhulen i dec 2014 i anledning af, at woven heart art "Sherlock Holmes" var blevet antaget på den censurerede udstilling  London Art Biennalen 2015, og for at filme, at verdens første flettede hjerte, der blev lavet ud af  9 stykker flettet papir og med forskellige bag- og forsider, "Den lille pige med Svovlstikkerne" blev færdiggjort af Lisbet Lærke. Indslaget blev bragt på TV2.


Artikel på Bibelselkabets hjemmeside med interview med Lisbet Lærke om hendes eget forhold til det flettede julehjerte og om,  at troen nogle gange kan flytte bjerge.


Fotoene til artiklen blev taget i kulturhulen d 29/11, hvor det 6 strimlede flettede julehjerte med forskellig

for- og bagside, woven heart art "Juleevangeliet, Lukas, kap2 vers 1-14, " blev vist frem.

Artiklen er senere blevet fjernet fra Bibelselskabets hjemmeside.

Artikel i HJEMMET nr 48, 2014

Om julehjertemuseet under juletillægget

"Hyggelige Danmark."

Promovering af Woven Heart Art udstillingen "Fra 2-6" , Okt-Dec 2014 på International Association of Paper Makers and Paper Artists , IAPMA´s hjemmeside. 

Kunstner: Lisbet Lark.

Sted: Kulturhulen i Tisvildeleje

Ugebladet Hendes Verden nr 45, 3.nov 2014.

3 siders interview og fotoshoot med Woven Heart Artist og billedkunstner Lisbet Lærke. Lokation: Julehjertemuseet, Kulturhulen i Tisvildeleje. 

Artikel i Herlev Bladet, 11.april 2014